Přednáška a workshop pro členy Letního podnikatelského kempu 

Přednáška a workshop pro členy Letního podnikatelského kempu 

od Kamila Spoustová
Letní podnikatelský kemp

V sobotu 20. 5. jsme se vydali na DFJP Univerzity Pardubice, kde jsme měli pro členy Letního podnikatelského kempu připravenou přenášku s workshopem.

Přáním organizátorů bylo, abychom popsali příběh společnosti City Street Games, pod kterou vznikla úspěšná mobilní aplikace Get Out Fun, jež nabízí mnoho volnočasových venkovních únikových her a také poskytuje administrační systém vhodný například pro tvorbu teambuildingových či školících programů. Už vám den zpestřila nějaká naše venkovní úniková hra? 

Poté, co jsme představili příběh zrodu aplikace Get Out Fun, jsme se následně přesunuli k příběhu naší mobilní vzdělávací aplikace Glitr, která vznikla na základě úspěchu aplikace Get Out Fun s cílem vzdělávat zábavnou formou, poskytnout možnost provázat mezipředmětové vztahy, ustoupit od tradiční výuky v lavicích a podpořit klíčové kompetence a gramotnosti, nejen ty digitální. Zajímá-li vás více, navštivte web www.glitr.cz nebo zavítejte na sociální sítě: InstagramFacebookLinkedIn.

Povídali jsme si o potřebných schopnostech týkajících se vedení firmy a startupech. Následně jsme se bavili o B2B a B2C marketingu, franchisantském byznysu, prakticky jsme otestovali marketingové nástroje, podělili jsme se o zkušenosti s jejich využíváním. 

Studenti se také zamýšleli nad tématem nové venkovní únikové hry z role franchisantů, následně pro ni vymýšleli reklamu. Členové Letního podnikatelského kempu si pak v týmech zahráli naši vzdělávací únikovku Záhada chemické laboratoře. Jsme moc rádi, že můžeme náš příběh sdílet a inspirovat tak mladé podnikavé nadšence. Děkujeme za pozvání a přejeme začínajícím podnikatelům mnoho úspěchů! Díky také LPK za zaslání pěkných fotek!

Mohlo by vás zajímat