Probuďte v sobě detektiva a vydejte se ven vyřešit záhadu!

Probuďte v sobě detektiva a vydejte se ven vyřešit záhadu!

od Kamila Spoustová
Venkovní únikové hry

Do města, přírody nebo vybraných podniků? Čapněte do ruky mobilní telefon, otevřete vybranou únikovku a jděte hrát. Jaké venkovní únikovky Get Out Fun nabízí? 

Oblíbené klasiky Tour de Beer a Tour de Wine

Rádi si pochutnáte na dobrém pivu nebo vínu? Co kdyby vás několika zajímavými a zprvu utajenými podniky provedl detektivní a napínavý příběh? Vyberte si svou lokalitu, stáhněte aplikaci, otevřete únikové hry Tour de Wine nebo Tour de Beer a dostavte se do výchozího bodu ve vybraném městě. Pak už spusťte únikovku a nechte se vést. Cestou vás čeká nejen posezení v barech, vinárnách nebo hospůdkách, ale také mnoho rébusů a šifer. Poradíte si a zdárně dorazíte do cíle? A otázka „Kam na víno či pivo?” je vyřešena. 

Únikové hry v přírodě

Zpestřete si procházku parkem nebo jinou přírodní lokalitou. Dobrodruhům se otevírá třeba pražská Stromovka, Klánovický les nebo Dvůr Králové se sérií Lovci duchů, kterou můžete hrát klidně i v noci! Do přírody vás zavedou například i vybrané hry v Brně, v Olomouci nebo v Lednici

Únikové hry ve městě 

Zpestřit si objevování památek nebo se podívat do míst, kam byste se za běžných okolností třeba ani nedostali? Mezi oblíbené hry s možností nočního hraní patří úniková hra v Praze a v Brně nesoucí název Tajemný podezřelý. Objevovat díky únikovkám můžete také pražské památky, únikové hry Hradec Králové nebo únikové hry Pardubice vám také zpestří běžnou procházku po městě. 

Dětská zábava na jedničku 

Specialitou Get Out Fun jsou QR hry, které nejsou svázány s danou lokalitou. Jsou založeny na principu přenosných QR kódů, které rozmístíte libovolně po okolí, například v parku, na zahradě nebo i u vás doma. Pro malé oslavence jsou k dispozici narozeninové hry (pro holkypro kluky), které děti dovedou k pokladu. 

Hledáte tip na dárek a nevíte, jakou hru vybrat? 

Nevadí! Pro tyto případy máme k dispozici univerzální voucher na venkovní únikovou hru platný celých 12 měsíců od jeho zakoupení. 

Dárkový voucher

Přejeme vám super zábavu! 

Mohlo by vás zajímat