Chceš být náš franchisant? Říkáme ano!

Chceš být náš franchisant? Říkáme ano!

od Kamila Spoustová
Aneta Jiroušová venkovní únikové hry

Vy, kteří nás sledujete na sociálních sítích nebo čtete pravidelně příspěvky na našem blogu, jistě venkovní únikovky znáte. Těm, kteří se sem dostali třeba jen náhodou při hledání inspirace na svůj nový byznys, se s dovolením stručně představíme. Hned poté vám prozradíme, jak u nás můžete tvořit, prodávat a vydělávat! 

Jsme poskytovatelé unikátního systému pro tvorbu zábavného programu v podobě venkovních únikových her v mobilní aplikaci Get Out Fun. Jako franchisanti dostanete přístup do našeho editačního systému, ve kterém můžete tvořit vlastní venkovní únikové hry lokalizované do libovolných míst. Díky jednoduchosti celé administrační platformy nemusíte ovládat ani základy programování. Žádné obavy, rádi vám vše vysvětlíme a poskytneme školící materiály včetně návodných videí. 

Vytvořené hry pak můžete prodávat na vlastním webu, ale také samozřejmě na našich stránkách www.getoutfun.com a www.gofcon.com

Hráči budou spouštět vaše i naše hry v již jmenované aplikaci Get Out Fun, o kterou stále pečujeme. 

Staňte se naším franchisantem a tvořte venkovní únikové hry třeba jako Aneta Jiroušová! 

Aneta Jiroušová venkovní únikové hry tvoří srdcem. A navíc je má v malíku! Tady je seznam její tvorby. Už jste si zahráli nějakou z těchto her? 

Venkovní úniková hra PardubiceCestou za pardubickým perníkem

Venkovní úniková hra Moravská TřebováHledání elixíru věčného mládí

Venkovní úniková hra Rychnov na MoravěRychnovský zázrak

Venkovní úniková hra Dolní MoravaZávod skřítka Čendy

Venkovní úniková hra SvitavyHledání spisu Huga Wanderleye

Venkovní únikovky Aneta Jiroušová sestavuje jako naše franchisantka, je ale také autorkou únikovek vnitřních, a to v Moravské Třebové (Honba za svatým grálemÚtěk z alchymistické laboratoře). Více zjistíte na stránkách escapenza.cz

Něco dalšího o naší Anet? 

Je neuvěřitelně akční, práce je jí koníčkem. Studuje Podnikatelskou fakultu na VUT v Brně, což odpovídá i tomu, co chce Anet i v budoucnu dělat. Provozuje kavárnu (Zámecká kavárna Moravská Třebová), také Bistro a minigolf Staré Město. Má i svůj e-shop darujoriginalne.cz. Doma má Anet činčilky Bertíčka a Bohouška a taky pejska, pudla, který se jmenuje Barney, a to podle Barneyho Stinsona ze seriálu HIMYM, což je mimochodem Anet oblíbený seriál. 

Jste také energičtí a nápadití? Chtěli byste se podílet na tvorbě venkovních únikových her? Rozjeďte nový byznys nebo rozšiřte své stávající portfolio jako třeba naše Anet. 

Zajímá vás, jak taková venkovní únikovka vlastně vypadá? Vyzkoušejte si náš TutoriálCesta za Buddhou, který je dostupný v naší aplikaci zdarma. 

Aplikaci Get Out Fun lze stáhnout na Google Play i App Store.

Mohlo by vás zajímat