Je to tu! Právě jsme spustili prodej Tour de Beer Ostrava!

Je to tu! Právě jsme spustili prodej Tour de Beer Ostrava!

od Kamila Spoustová

Přijmete pozvání na nezapomenutelnou zábavu spojující vášeň pro dobrodružství a řešení záhad s láskou k pivu?

Pivní úniková hra se rozrůstá do dalšího koutu České republiky! Spouštíme Tour de Beer v Ostravě!

Jednu z vašich nejoblíbenějších her jsme umístili tentokrát do východní části republiky a stejně tak jako všechny naše pivní dobrodružství vám i tato hra dá odpověď na otázku „Kam na pivo v Ostravě?”. 

Únikovka vás přenese do roku 2027, který není příliš přívětivý, neboť obyvatele aktuálně sužuje tvrdá prohibice. S přáteli vás však přemohla chuť na naše pivní bohatství, a tak se vydáváte do utajených pivovarů, ve kterých se vám bílé pěny dostane. Vypátrat tyhle podniky však nebude jednoduché. Bude potřeba postupně vyřešit rébusy, otevřít tajemné schránky, a ještě se občas ohlížet zpátky, neboť pracovníci z Ministerstva průmyslu jsou vám v patách. 

Zajímá vás, na jaké úkoly můžete při vaší cestě narazit? Mrkněte na naše sociální sítě, kde odhalujeme pár detailů!

Tour de Beer nově osvěží Ostrava tipy, a nejen ty výletní. Obsluha v podnicích, do kterých vás zavedeme, je do hry zasvěcena také. Můžete se těšit na procházku plnou dobrodružství, na kterou se jen tak nezapomíná. Vyhraďte si pro hru více času, určitě se v některých hospodách budete chtít zdržet. Podaří se vám zdárně dojít až do cíle? 

Hra kombinuje klasické prvky únikových her s relaxací hned ve třech ostravských podnicích, ve kterých si můžete objednat nejlepší místní piva. Nezní to jako recept na perfektní den? 

Únikovka Tour de Beer (nejen v Ostravě) je doporučena pro týmy složené až ze šesti osob. 

Jste připraveni na výzvu? Otestujte své dovednosti a třeba i chuťové buňky. 

Připíjíme na zdraví a přejeme hodně herních úspěchů!

Mohlo by vás zajímat