Učení hrou? Jasně! Užijte si program hned na několik hodin! 

Učení hrou? Jasně! Užijte si program hned na několik hodin! 

od Kamila Spoustová

Jak venkovní únikové hry pomáhají rozvíjet dovednosti a vědomosti? To se dozvíte v našem článku! Přinášíme vám odpověď třeba i na otázku, jak zabavit děti o prázdninách! 

Logické a kritické myšlení, řešení problémů

Součástí únikových her jsou nejrůznější hádanky, šifry a hlavolamy, které vyžadují logické myšlení a speciální taktiku pro řešení různých zapeklitých situací a třeba i příběhových kliček. Velmi často je zapotřebí hledat tajné a skryté vazby, kterým deduktivním způsobem musíte přijít na kloub. Podaří se vám rozklíčovat otázky bez nápověd? Naše únikové hry jsou vždy označeny obtížností (Lehká, Střední, Těžká). Vybere si každý. 

Věděli jste, že šifry na lehké procvičení mozku sdílíme na našich sociálních sítích? Vyzkoušejte si je! 

Spolupráce a týmovost

Co takový drobný, třeba i méně oficiální, teambuilding? Kdo by ho odmítal! Vezměte partu přátel, kolegy nebo příbuzné, kteří k vám přijedou na návštěvu. Hry vás zabaví na několik hodin, vyplní společně strávený čas a nabídne škálu otázek, které sednou různým členům týmu. Úkoly nenásilným způsobem přimějí ke spolupráci, která se vám vyplatí. Společně jistě přijdete každé záhadě na kloub! 

Manuální dovednosti 

Například při hraní Tour de Beer a Tour de Wine na vás nečekají jen šifry v mobilní aplikaci, ale také tajemné schránky a fyzické hlavolamy, které je třeba otevřít, abyste získali další klíč. Manuální zručnost přijde vhod!

Stresová odolnost 

Ovládat svůj stres a umět zvládnout zátěžové situace je mnohdy umění. I trénink v tomto ohledu vám úniková hra poskytne. 

Pohyb na čerstvému vzduchu a rychlost

Venkovní únikovky mají jednu velkou výhodu. Přimějí hráče pobývat na čerstvém vzduchu, třeba i putovat svižným tempem, aby byl váš čas co nejlepší! Taktéž rychlost se může hodit. 

Klikněte na tlačítko a vyberte si hru ladící s vaším gustem. 

Venkovní úniková hra nabídne aktivně a kvalitně strávený čas. Užijte si společnou zábavu!  

Mohlo by vás zajímat