Pánská rozlučka se svobodou: Nejlepší hry, aby akce měla šťávu! 

Pánská rozlučka se svobodou: Nejlepší hry, aby akce měla šťávu! 

od Kamila Spoustová

Váš dobrý kamarád se bude za chvíli ženit a vy si stále nevíte rady s programem rozlučky, kterou pro něj připravujete? Abyste si užili nezapomenutelnou akci pro ženicha, není potřeba ujíždět daleko. Důležité je naplánovat program, který by měl být v ideálním případě pestrý a hlavně zábavný. V tomto článku vám doporučíme aktivity a hry na rozlučku se svobodou, bez kterých se ta pravá party pro ženicha neobejde. 

Tajné místo činu

Proč nevymyslet hru hned na začátek akce. Poskytněte budoucímu ženichovi drobnou nápovědu a nechte ho hádat, kde se bude jeho rozlučka se svobodou konat. Neuhádl? Pak přichází na řadu indicie, které si připravíte dopředu. Nápovědy však nebudou zadarmo. Za každou z nich se ženich musí napít nebo se na jeho konto připisuje trestný úkol na později. 

Venkovní úniková hra, která část zábavy vymyslí za vás

Co jsou únikové hry, zřejmě víte. Znáte také venkovní únikovky? Díky nim pobydete třeba hned v centru města, užijete si spoustu zábavy a při výběru jistých her se taky kvalitně napijete. Pro účely pánské rozlučky se svobodou vám doporučujeme Tour de Beer. Díky této hře objevíte i podniky, na které byste třeba jen tak nenarazili. Hra může trvat čtyři až šest hodin, záleží, kolik zlatavých nápojů si objednáte. Výhodou je, že se při únikovce bude bavit nejen ženich, ale i celý jeho tým. A máte to bez práce! Venkovní úniková hra Tour de Beer funguje v Praze, v Brně a také v Pardubicích. 

Hry na vyplnění volných chvílí

Rozlučkové Activity? Není problém. Připravte si správná slova nebo slovní spojení, která jsou spojená s nevěstou, se zájmy ženicha nebo přímo s plánovanou svatbou. Ženich musí předvádět nebo kreslit tak, aby jeho tým vymyšlené pojmy uhodl. Nepovedlo se? Pak ženich vyhrává jeden večerní úkol navíc. 

Kvízy o ženichovi a nevěstě

Kvízy připravované na rozlučku se svobodou by se měly týkat ženicha, případně jeho nastávající. Můžete jich realizovat hned několik. Vymyslete speciální soubor otázek o nevěstě, na které vám dopředu sama řekne odpovědi. Pro zpestření lze odpovědi nevěsty nahrát na video a pustit je ženichovi přímo při jeho loučení se svobodou. Buďte si jisti, že vidět svou nastávající ho potěší. Další kvíz může vymyslet pouze jeden z vás. Připravte kvíz o ženichovi, ať už obecný nebo tematicky zaměřený. Všichni účastníci rozlučky jej vyplní a sám ženich uvede správné odpovědi. 

Čas na úkoly! 

Seznam úkolů pro ženicha, které musí v jistém čase splnit, je dnes součástí téměř každého programu rozlučky. Úkoly je vhodné vytasit večer, když je zábava v plném proudu. Váš kamarád může shánět drinky zdarma, oblíbený je také sběr podpisů, telefonních čísel či polibků od žen. Kdybychom tu měli jmenovat všechny možné úkoly, které můžete ženichovi zadat ke splnění, byli bychom tu velice dlouho. Věříme, že budete kreativní a vymyslíte takové úkoly, které pobaví celou partu. 

Mohlo by vás zajímat