Dámská rozlučka se svobodou: MÁME PRO VÁS RADY A TIPY!

Dámská rozlučka se svobodou: MÁME PRO VÁS RADY A TIPY!

od Kamila Spoustová

Hlavní rozlučková sezóna už odstartovala. Plánujete pro svou kamarádku nezapomenutelnou jízdu? Pak jste na správném místě. Právě zde si přečtete pár rad a originální tipy, které jsou vhodné k realizaci při rozlučce se svobodou. Jdeme na to!

(Budoucí) nevěsta musí být vidět! 

Nezapomeňte včas obstarat nejen výzdobu, ale také speciální výbavu pro nevěstu. Pokud chcete, aby vaše parta zářila v davu, pořiďte si společná trička. Nevěstu odlište, připravte si pro ni čelenku se závojem. Vhodnou alternativou pro sjednocení vaší výpravy jsou také šerpy. Nakoupit můžete i další drobnosti v podobě odznáčků či náramků, které všem účastnicím zůstanou na památku. Nevěstě se na rozlučce se svobodou obvykle předává i podvazek. Myslete na to, že právě výzdoba vaší rozlučkové základny dodá tu správnou atmosféru. 

Začněte brzy nebo akci protáhněte přes víkend

Rozlučka se svobodou má být nezapomenutelným zážitkem. Zvažte, zdali nechcete své kamarádce věnovat celý víkend, abyste na dámské jízdě mohly podniknout co nejvíce aktivit. 

Nesmí chybět hry a úkoly 

Party her je nespočet, tipy na ně naleznete snadno na internetu. Mezi tradiční rozlučkové hry patří kvíz o ženichovi, malování jeho portrétu nebo třeba vyprávění historek s nevěstou. Nebojte se pustit i do jiných zábavných aktivit, které byste třeba jindy s partou kamarádek nehrály. Úkoly pro nevěstu jsou klasikou, které pobaví celou vaši partu. 

Ovíněná venkovní úniková hra

Došly vám nápady na netradiční úkoly? Úniková hra Tour de Wine je připraví za vás. Zapojte týmového ducha, rozcvičte mozek a pomozte vyřešit záhadu ztracené kamarádky. Díky této únikovce objevíte hned několik vináren a barů. Žízeň mít určitě nebudete. Únikovou hru oslazenou vínem si můžete zahrát v Praze, v Brně i v Pardubicích. 

Jízda v netradičním dopravním prostředku

Kdy jindy se svézt v limuzíně. Objednejte si odvoz třeba na večírek. Limuzíny jsou obvykle vybaveny všemožnými nápoji, někdy i pochoutkami. Samozřejmostí jsou pohodlné sedačky a vámi vybraná hudba. Další oblíbenou rozlučkovou specialitou je plavba lodí. Můžete si pronajmout soukromou jachtu s kapitánem, zábavu si však užijete také na klasické výletní lodi. 

Nezapomeňte zachytávat vzpomínky 

Nastávající nevěsta bude jistě ráda, když si i za pár let bude moci rozlučku se svobodou živě připomenout. Domluvte se, kdo bude dokumentovat vaši akci. Velkou službu vám prokáže také instantní fotoaparát, díky kterému můžete vzpomínky lepit přímo do alba. 

Vymyslete program nevěstě na míru 

Ať jsou preference vaší rozlučkové party jakékoliv, vždy byste měly dát přednost nevěstě. Pokud je sportovně stavěná, můžete se zamyslet nad méně tradičními pohybovými aktivitami. Jestliže si troufáte, zrealizujte adrenalinovou aktivitu. Miluje nevěsta cestování? Vydejte se do míst, které ještě neprozkoumala. Časté jsou také návštěvy nejrůznějších degustací či koncertů. Pokud si myslíte, že by se budoucí nevěsta loučila se svobodou nejraději v soukromí jen s vámi, pronájem apartmánu s privátním wellness rozhodně nebude k zahození. 

Mohlo by vás zajímat