Easter egg: 40% sleva na všechny únikovky! 

Easter egg: 40% sleva na všechny únikovky! 

od Kamila Spoustová

V překladu velikonoční vajíčko, ale také vtip, narážka, jistá anomálie nebo třeba i šifra programátorů a tvůrců her, kteří se baví tím, že schovávají do online prostředí něco, co do něj primárně nepatří. 

Naši programátoři nejsou s moderními trendy pozadu a na našem webu www.gofcon.com zanechali překvapení. Ve světě po téhle akci lidé šílí, a tak ji přivedli i k nám. 

Na webu www.gofcon.com se od pátku 7. 4. 2023 do pondělí 10. 4. 2023 schovává tajný Easter egg jak jinak než v podobě šifry. Po jeho rozkliknutí se vám zobrazí speciální slevový kód, který můžete uplatnit na libovolné únikové hry a získáte tak 40% slevu na nákup.

Kód zadávejte až po kliknutí na „Zakoupit hru” přes funkci „Mám kód”. 

Sleva ve výši 40 % se minimálně do konce léta nebude opakovat. Nepropásněte svou šanci, bavte se a hledejte Easter egg schovaný někde na webu. Může se ukrývat na hlavní stránce, u konkrétních her nebo také v kontaktech.

Pro lepší představu jsme pro vás natočili video, které slouží pouze jako ukázka. Pravý Easter egg i kód mají jinou podobu. Video manuál najdete také na našem Facebooku.

Přijímáte výzvu a najdete velikonoční nadílku v podobě 40% slevy? 

Mohlo by vás zajímat