Inspirace na univerzální dárky pro každého 

Inspirace na univerzální dárky pro každého 

od Kamila Spoustová

Poděkování za pomoc, narozeniny kolegy nebo prostě dárek narychlo? Pak vám jistě přijdou vhod nápady na překvapení, které jsme vybrali pro tento článek. Někdy je fajn mít nějaký ten univerzální dárek v zásobě pro krizové případy.  

Dobrá káva nebo čaj 

Kdo nepije kávu, určitě pije alespoň čaj. Dárek v podobě kávových zrnek nebo kvalitní čajové směsi je vhodný pro ty, které příliš dobře neznáte.  Suroviny na teplý nápoj můžete vložit ještě třeba do pěkného hrnečku nebo do stylové konvice na horkou vodu.  

Řekněte to voucherem 

Co říct? Kromě blahopřání či díků připomeňte obdarovanému, že překvapení může být i zábava. A dokonce do ní může zapojit hned několik svých přátel. Potřebujete stmelit kolektiv nebo obdarovaného více poznat? Taková venkovní úniková hra potěší každého. Vyberte vhodnou zábavu, kupte voucher a máte vystaráno. Výhodou poukazu na únikové hry Get Out Fun je to, že na jeho uplatnění má dotyčný celý rok. A pokud si kladete otázku, zdali je vhodné darovat venkovní únikovky v době, kdy venku přituhuje, pak nezapomeňte, že můžete sáhnout po hrách Tour de Wine nebo Tour de Beer. Kromě venkovní trasy vás totiž čekají návštěvy hned několika podniků, při kterých se jistě zahřejete i zevnitř. 

Úsměv na tváři vykouzlí také například voucher do vybraného knihkupectví, ve kterém si dotyčný vybere knihu dle libosti. Nikdo nepohrdne ani poukazem na dobré jídlo. Dalším super překvapením jsou třeba univerzální lístky do kina.  

Dobroty ocení všichni

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. S jedlým dárkem zabodujete vždy a u každého. Ať sladký nebo slaný, kdykoliv se bude dobře spotřebovávat. 

Originální ponožky

Nenáviděný nebo zcela praktický a využitelný dárek? To už musíte posoudit sami. Myslíme si však, že pěkné chlupaté nebo stylově malované ponožky mohou potěšit i pobavit.  

Powerbanka a flash disk, této výbavy nikdy není dost

Sázíme na to, že powerbanku v zásobě máte, ale leží vybitá v šuplíku ještě po minulé akci. Proto se vyplatí vlastnit jich klidně i několik. S tímto výrokem pravděpodobně bude souhlasit i člověk, kterému powerbanku darujete. Další drobností, která mnohdy opouští pracovní tašku, tzv. kdo ví kam, je flashka. Flash disk seženete i ve stylových a originálních designech. Stačí najít tu správnou. 

Každý ocení příjemný relax po těžkých dnech 

Co třeba koupelová pěna nebo sůl, která přiměje k tomu, aby si člověk naplánoval pauzu a chvilku jen pro sebe? Vybírat můžete z mnoha různých aromat, pro milovníka piva kupte trendy kosmetiku s pivními esencemi. Oblíbené jsou také šumivé bomby. To bude ale pohodička.  

Mohlo by vás zajímat