Jak vybrat téma venkovní únikové hry

Jak vybrat téma venkovní únikové hry

od admin

Víte jaké venkovní únikové hry GetOutFun jsou v Praze nejoblíbenější? Zajímá Vás, jaké téma venkovní únikovky je pro Vás nejvhodnější? Projděte si seznam venkovních únikových her, které si lze v centru Prahy zahrát, a nechte se vtáhnout do jejich příběhů.

1. Po stopách korunovačních klenotů

České korunovační klenoty jsou chloubou našeho národa. Po dlouhá staletí byly klenoty bezpečně uchovány na hradě Karlštejn. Pak ale došlo k neštěstí. Během převozu na Pražský hrad v roce 1619 se korunovační klenoty ztratily. Pomozte ztracené klenoty najít a vrátit českému národu jednu z jeho největších památek! Hra začíná na Staroměstském náměstí. Než začnete hrát, ujistěte se, že stojíte skutečně uprostřed Staroměstského náměstí. Na pomoc si můžete vzít až 6 kamarádů.

Kdyby Karel IV. sestavoval poradní sbor učenců a alchymistů dnes, víc než polovina z nich by programovala mobilní aplikace.

Posbírejte všechny indicie, nalezněte korunovační klenoty a pomozte Karlu IV. usednout na český trůn. Zvládnete to za 2 nebo za 5 hodin? Pomocí mobilní aplikace Get Out Fun poznáte nejzajímavější pražská zákoutí a ještě se u toho skvěle pobavíte.

Podíváte se třeba na Staroměstské náměstí, Karlův most, k Národnímu divadlu či do samotného srdce Prahy na Pražský hrad. Díky možnostem nápověd se podaří do cíle dorazit každému. Je jen na Vás, kolik nápověd vyčerpáte a jak dobrým týmem se stanete. Ukažte, co ve Vás je!

2. Tour de beer

Dostáváte se do blízké budoucnosti, konkrétně do roku 2027. V Česku už čtvrtým rokem panuje nejpřísnější prohibice v dějinách. Pít se nesmí ani pivo! To bychom však nebyli my Češi, abychom si nějakou tu cestičku k pivu nevyšlapali. Vydejte se s námi na dobrodružnou toulku po malých, „inkognito“ pivovarech. Vyrazit na cestu může až 6 hráčů. Pivo není zahrnuto v ceně voucheru a čeká vás celkem 6 zastávek.

Nevíte, jestli s kamarády vyrazit na pivo, nebo raději na zábavnou únikovku? Problém vyřešen – spojte to v jedno!

Píše se rok 2027 a Česko už čtvrtým rokem sužuje nejtvrdší prohibice v dějinách. 

Jedinou možností, jak ochutnat zlatavé národní bohatství, je vydat se do Starého města a vypátrat některý z posledních, přísně utajených minipivovarů, o kterých vědí jen zasvěcení.

Ulice Prahy přitom stráží speciální hlídky Ministerstva průmyslu, přezdívané Suchá hrdla, které za konzumaci alkoholu uvěznily už tisíce lidí, a jejich počet každou noc stoupá. Abyste se nestali dalšími v pořadí, musíte prokázat skvělou orientaci, logické myšlení, všímavost a pamatováka. Tedy vlastnosti, které jsou všem pivařům vlastní. Tak na zdraví!

3. Národní technické muzeum

Češi vždy byli a budou jedním z vynalézavých, technicky zaměřených národů. Proto si Vás vybral významný americký miliardář. Ukažte své schopnosti a naplánujte mu cestu okolo světa se startem i cílem v Hamburku. Tato hra prověří, jak moc jste všímaví a jak vám to pálí. Hra je ideální i pro rodiny s dětmi.

Dnešní menu: zavařené mozkové závity s dobrodružnou omáčkou.

Všichni závodníci jsou připraveni na startovní čáře! Zvládnete všechny nástrahy, a připojíte se ke jménům jako Ressl, Křižík či bratranci Veverkové? Navraťte českému národu slávu, kterou si zaslouží!

Projděte si nejnavštěvovanější muzeum v České republice zábavnou formou bojovky: „Píše se rok 1947 a ve Spojených státech před pár týdny zemřel jeden z nejbohatších lidí na světě – Henry Ford. Jeho vliv na podnikání, management nebo marketing, ale i kulturu a společnost obecně byl tak významný, že se dvacet nejbohatších a nejvlivnějších lidí na světě rozhodlo na jeho počest uskutečnit milionový závod kolem světa. Vyhrává ten, kdo se přes několik záchytných bodů dostane nejrychleji z Hamburku do Hamburku.“

S rodinkou, přáteli nebo s kolegy zároveň poznáte nejza­jímavější exponáty Národního technického muzea, zapojíte mozkové závity a ještě se skvěle pobavíte.

4. Pražská zoo aneb novodobá Noemova archa

Užijte si procházku v pražské zoo trošku jinak. Na námět biblické pověsti o Noemově arše. Pomozte Noemovi nalodit všechna zvířátka na archu, aby nevymřela stejně jako dinosauři nebo jednorožci! Najděte všechny indicie, vyluštěte hádanky a dojděte zdárně až do cíle!

Noe odvedl kdysi velmi záslužnou práci, ale „nevychytal“ úplně všechno. A z toho důvodu máme například jednorožce už jen v pohádkách. Tentokrát bude záchrana zvířectva na Vás, povede se Vám lépe?

Nebojte, žádná další katastrofální potopa světa se (snad) nestane, tak není důvod k panice, naopak. Díky hře, která unikátním způsobem propojuje svět kolem nás s virtuální realitou, zažijete příjemné chvíle. Obtížnost hry je střední, proto si ji skvěle užije skupina přátel, i rodiny s dětmi (vhodné od 4 let). Hra Vám zabere přibližně 2–3 hodiny (dle vašich schopností) a může ji hrát až 6 osob.

Jedná se o venkovní únikovou hru na motivy známé biblické pověsti, kterou si můžete zahrát kdykoli v otevíracích hodinách pražské zoo. Do Vašeho chytrého telefonu si jednoduše stáhněte aplikaci Get Out Fun z Google Play nebo App Store, zakupte si vstupenky (nejsou zahrnuty v ceně voucheru) a zábava může začít. 

Díky této hře zažijete procházku pražskou zoo trochu jinak. Během hry se budete snažit najít všechny indicie, vyluštit nejednu hádanku a dojít zdárně až ke konci. Odměnou vám bude nejen vítězství, ale také čas, který aktivně strávíte na čerstvém vzduchu a ve společnosti Vašich blízkých. 

5. V zakletí času

Ocitáme se v době, kdy čas je velmi nestabilní. Pohybujeme se tam a zpět. A to stále rychleji a rychleji. Čas a jeho nestabilita neustále nabývají na síle a hrozí, že zcela pohltí prostor, ve kterém žijeme. Je třeba projít minulostí a dát času řád. Je na Vás, abyste náš svět zachránili.

Jen pár kroky se dostanete z jednoho století do jiného – Praha je totiž ve skutečnosti obří stroj času!

Procházíte se s rodinkou rádi historickou Prahou? A co si takovou procházku pro jednou zpestřit tím, že během ní hrdinsky zachráníte časoprostor? Sestavte tým přátel, kolegů, případně manželů s dětmi nebo jiných rodinných příslušníků a vypravte se spolu s Get Out Fun za dobrodružstvím v kulisách stověžatého města.

Projděte napříč staletími a nalezněte bod zlomu, kdy začal být čas nestabilní. Podaří se Vám čas napravit a zachránit svět? Hra Vás provede nejznámějšími turistickými místy Prahy, a dozvíte se při ní spoustu zajímavostí. Střední obtížnost si užijí i rodinky s dětmi, těžkou variantu ocení všichni, kteří si rádi lámou hlavu se šiframi a rafinovanými hádankami.

Zaujala Vás některá z venkovních únikových her a zajímá Vás, jak začít hrát? Nejdříve si musíte stáhnout mobilní aplikaci Get Out Fun, která je zdarma a pro mobilní zařízení s operačním systémem Android z Google Play i s operačním systémem iOS z App Store, následně si vyberte Vámi oblíbenou venkovní únikovou hru a zábava může začít.

Mohlo by vás zajímat