Perfektní svatební dar: Tipy pro vás!

Perfektní svatební dar: Tipy pro vás!

od Kamila Spoustová

Blíží se letní měsíce a s nimi také přichází možná již nyní plánované svatební veselí vašich přátel či někoho z rodiny. Máte kolem sebe páry, které se budou brát? Už teď si lámete hlavu nad tím, jakým vhodným dárkem je obdarovat? Vymysleli jsme za vás hned několik méně obvyklých pozorností. V tomto článku vám přinášíme tipy na originální překvapení pro novomanžele. Najdete zde nápady praktické a hravé, možná i nezapomenutelné. 

Instantní fotoaparát se svatební knihou 

V tomto případě je vhodné si ověřit, zdali si sám pár na svou svatbu takový fotoaparát neplánuje pořídit. Jestliže tak nezamýšlí, je pro vás tento typ fotoaparátu sázkou na jistotu. Na svatbě ho pak vyšlete mezi hosty a poproste je, aby pořídili skupinové vzpomínkové záběry. K fotoaparátu pořiďte také fotoalbum či speciální knihu, do které bude možné fotografie okamžitě nalepit. Čerstvému novomanželskému páru jistě udělá radost i to, pokud hosté u své fotografie zanechají také vzkaz. Tenhle dárek navíc zůstane manželům jako krásná památka.   

Úniková hra a první pořádný mejdan po svatbě i s vámi

Jistě vás bude zajímat, jak si nyní již manželská dvojice svatební oslavy užila. Budete chtít slyšet vyprávění svatebních příhod, které vás třeba minuly. Spojte vaše budoucí setkání s fantastickým dárkem. Pozvěte manžele na venkovní únikovou hru, díky které si užijete mnoho zábavy klidně i několik hodin v kuse. Vaše hráčské taktiky však můžete proložit také vyprávěním zážitků u sklenky kvalitního vína nebo u dobře vychlazeného piva. Právě pro tyto příležitosti vznikly hry Tour de Wine či Tour de Beer, které jsou dostupné již v několika městech České republiky. Tato venkovní únikovka je tak v podstatě dárkem i pro vás.   

Peníze novomanžele potěší

Přiznejme si, že po zaplacení všech nutných částek na svatební přípravy je novomanželský pár ochuzen přinejmenším o několik desítek tisíc. Proto v tomto případě dar ve formě financí jistě novomanželům udělá radost. Peníze můžete darovat originálním způsobem. Místo prasátka pořiďte páru set hlavolamů, do kterých uschováte patřičný finanční obnos. Až ve chvíli, kdy manželé hlavolam vyluští, otevře se jim překvapení v podobě mincí či bankovek. 

Den podle svého gusta

Tento trend se rozmohl v posledních letech, je velmi oblíbený a určitě stojí za zmínku. Jestliže si nejste jisti, čím konkrétně novomanžele obdarovat, nechte je vytvořit si na míru den splněných přání či zážitků podle svého gusta. Předejte novomanželům seznam možných aktivit k výběru. Rozmyslete si, zda den strávíte s nimi, nebo jim darujete zážitky soukromé. Dle tohoto uvážení připravte program a harmonogram. Zahrňte dobrodružství, dobré jídlo a třeba i fajn relax v podobě wellness. 

Video vzpomínka 

Tento dárek vyžaduje zajisté největší podíl námahy. Můžete si však být jisti, že přinese tu největší radost. Kontaktujte před svatbou hosty, aby natočili svoje vzkazy pro novomanžele. Ty pak všechny sestříhejte do klipu, který můžete podpořit i fotkami nebo video záběry novomanželského páru. Celý klip se vyplatí pojmout i vtipně, když ho budete promítat přímo na svatbě, vytvoříte tak nečekanou a velmi milou zábavu. 

Mohlo by vás zajímat