Tady jsou naše nápady a tipy na dárky pro muže! 

Tady jsou naše nápady a tipy na dárky pro muže! 

od Kamila Spoustová

Hledáte originální dárkovou inspiraci? Došly vám nápady na dárky pro bratra, tátu, dědečka, partnera či kamaráda? Máme pro vás hned několik pestrých tipů, bude to snazší, než jste si mysleli. 

Sklenice s potiskem nebo jiná designovka 

Pokud je muž, kterého chcete obdarovat, milovník dobrého alkoholu nebo piva, máte vyhráno. Zjistěte, zdali je jeho zásoba sklenic dostatečná. Pokud ne, můžete to napravit. Co třeba mu pořídit zdobené sklenice na rum nebo whisky, určitě nepohrdne ani stylovým půllitrem. Ten můžete naplnit ještě jeho oblíbenými sladkostmi či jinou dobrotou. 

Doplňky k elektronice

V tomto případě nelze zacházet do velkých detailů, je nutné danou osobu lépe znát a dárek vybrat s ohledem na její záliby. Je však jisté, že koupí příslušenství k vybraném elektronickému zařízení nešlápnete vedle. Co třeba podložka pod myš či klávesnici, stojánek na počítač nebo třeba dokovací stanice? Pokud obdarovaný často hledá nejdůležitější osobní věci, například peněženku a klíče, můžete ho vybavit speciálními hledáčky nebo lokátory. Na trhu seženete také mnohé sportovní doplňky k elektronice. I powerbanka přijde každému vhod.

Venkovní úniková hra pro celou rodinu nebo přátele 

Co takhle voucher na jedinečnou zábavu? Darujte venkovní únikovku, kterou si můžete zahrát i vy. Pánům by se mohla nejvíce zamlouvat pivní únikovka Tour de Beer, při které mají příležitost hned k několika gurmánským zážitkům. Tato hra je dostupná hned v několika městech České republiky, stačí si vybrat. Sáhnout můžete i po únikové hře jiného charakteru. Venkovní úniková hra bude od zakoupení na aktivaci čekat až jeden celý rok. Obdarovaný má tedy dosti času na uspořádání a naplánování akce. Tohle překvapení bude mít úspěch, na dárky ve formě zábavy se totiž nezapomíná. 

Láhev na vodu nebo termoska

V současné době stále roste potřeba využívat znovu naplnitelné nádoby na tekutiny. Dá se říct, že tyto designové láhve jsou teď i v módě. Už má i on tu svou? Před koupí se zamyslete nad materiálem. Kvalitní jsou obvykle nádoby skleněné, ty však dosti váží. Dobrou volbou jsou láhve z nerezové oceli, které dokáží udržet připravený nápoj chladný nebo naopak horký i několik hodin.

Výbava pro správného fanouška

Má svůj oblíbený sport a sportovní tým? Pak mu pořiďte vstupenky na zápas či závod nebo se podívejte po fanouškovském oblečení. 

Vybavení do kuchyně a samotné delikatesy

Jistě najdete doplněk či vybavení na vaření, který by obdarovaný využil. Jestliže rád pobývá v kuchyni, nemusíte zůstávat jen u kuchařky, vybírat můžete od vařeček přes pánve až po zástěry. Nezapomeňte k dárku přibalit i jeho oblíbenou delikatesu nebo surovinu na vaření.

Luxusní zapalovač nebo propracovaný kapesní nůž

Říká se, že minimálně jednu z věcí potřebuje každý pořádný chlap. Tu je vaše příležitost. Pořiďte mu vyladěný speciál v dárkovém balení. Kapesní nůž vybírejte ideálně s ohledem na jeho využití, zaměřte se na obsah, váhu i konstrukci. 

Tak už máte vybráno? 

Mohlo by vás zajímat