Tipy na dárky pro ženy

Tipy na dárky pro ženy

od Kamila Spoustová

Nepřichází k vám nápady, čím obdarovat vaši drahou polovičku nebo třeba sestru, maminku či kolegyni? V tomto článku najdete mnohé nápady na dárky, které potěší každou ženu. Ať už se blíží Vánoce nebo jiné příležitosti, tyhle tipy využijete kdykoliv. Tak jdeme na to. 

DARUJTE NEZAPOMENUTELNÝ ZÁŽITEK

Dobré jídlo ve speciálním podniku

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Podívejte se na seznam vyhlášených podniků ve vašem okolí a darujte třeba voucher na degustační menu pro dva. 

Na víno či pivo trochu jinak, třeba i s výletem 

Co takhle degustace těch nejlepších vín nebo třeba pivní zážitek spojený s prohlídkou jednoho z pivovarů, kde návštěvníkům dají i pořádně ochutnat? Milovnice vína nebo piva zaručeně potěší spojení konzumace oblíbených nápojů se zdoláváním únikové hry, která zpestří odpoledne i večer třeba celé partě přátel, kterou se již samy rozhodnout pozvat. Hned v několika městech na dobrodruhy čeká venkovní úniková hra Tour de Beer a Tour de Wine. Nebojte se, venku obdarovanou mrznout nenecháte. Hra účastníky zavede do několika podniků, ve kterých na hráče čekají zapeklité šifry, rébusy a mnoho dalšího. 

Zaujaly vás zmiňované venkovní únikové hry? Pak by vás mohla upoutat také nabídka her spojená s poznáváním měst nebo jiných zajímavých míst. Objevíte hru i ve vašem městě?

Pobytový program a wellness zážitky 

Klasika, která neomrzí. Míst, kam lze vyrazit, je habaděj, jistě vyberete vhodné místo, na které obdarovanou s doprovodem pošlete za odpočinkem či zážitky. 

HMOTNÁ PŘEKVAPENÍ PRO ÚSMĚV NA TVÁŘI

Kalendář s vlastními fotkami 

Pokud ženu, pro kterou chystáte překvapení, dobře znáte, pak určitě máte v paměti i její oblíbené vzpomínky. Teď jen najít je na fotografiích. Kalendář s vlastním designem je bezva dárkem pro každého. Poskládejte ho z různorodých fotek, které budou zpestřovat každý den v roce. 

Zimní set 

Deka, hřejivé ponožky nebo pantofle a třeba i velký hrnek naplněný voňavými čaji či kořením na svařák. Takový dárek přijde vhod! Pěkným dárkem je také termo hrnek nebo klasická termoska.  

Plnitelný rozprašovač na vůni

Drobnost, kterou mnoho žen postrádá. Zásoba vůní by byla, ale nosit velký flakon v kabelce není moc pohodlné. Rozprašovač lze jednoduše naplnit libovolnou vůní a vejde se i do té nejmenší kabelky. 

Vypěstované překvapení 

Milé a nenákladné dárky, které potěší, se mohou ukrývat třeba i v květináči. Darujte květinu, kterou si daná žena sama vypěstuje. Kromě květin můžete sáhnout třeba také po rostoucích krystalech. 

Instantní fotoaparát 

Jedinečné příležitosti vyžadují speciální uchovávání vzpomínek. S instantním fotoaparátem lze zážitky přenést rovnou do hmotné podoby. 

Přejeme úspěšný výběr dárků!

Mohlo by vás zajímat