Tipy na kavárny, vinárny a jiné podniky, kde se bude líbit speciálně ženám

Tipy na kavárny, vinárny a jiné podniky, kde se bude líbit speciálně ženám

od Kamila Spoustová

Naplánujte si dámskou jízdu a běžte se bavit. Vydejte se na místa, kde to ladnými barvami nebo romantickým duchem přímo pěje. Vybrali jsme pro vás podniky po celé České republice. Kam na kávu a víno s kamarádkami? 

Praha: Café Chloé 

Růžová květinová výzdoba, dívčí barvy porcelánu, jídelních lístků a vlastně i nápojů a zákusků. Do Café Chloé můžete vyrazit třeba na dopolední brunch. Výbornou kávu a dezert si objednáte dle libosti kdykoliv během dne. 

Plzeň (Starý Plzenec): Prohlídky a degustace Bohemia Sektu

Máte rády bublinky? Pak vám doporučujeme objednat si prohlídku, při které se dozvíte mnoho informací o výrobě šumivých alkoholických nápojů. Naplánujte si program s degustací. To bude jízda! 

Brno: Sorry, pečeme jinak 

I v Brně se můžete nabažit růžových dortových pokladů či jiných designových zákusků. Ochutnáte tady také legendární mechový dort, na který dlouho nezapomenete. 

Praha, Brno, Pardubice: Tour de Wine 

Co je to Tour de Wine? Nabídka a recept na nezapomenutelný večer. Venkovní úniková hra Tour de Wine vás provede po několika podnicích v daném městě. Zapojíte se do vyšetřování záhady ztracené kamarádky, při kterém se občerstvíte ve vinárnách či barech. Užijte si jedinečnou zábavu, kterou můžete naplánovat jako narozeninové překvapení pro kamarádku. Tour de Wine poslouží též jako skvělý tip na rozlučku se svobodou nebo jen jako alternativa běžného posezení. Tour de Wine si zahrajete v Pardubicích (Tour de Wine Pardubice), v Brně (Tour de Wine Brno) a v Praze (Tour de Wine Praha). 

Praha: Na břehu Rhóny

Samoobslužná vinárna? Nejen dámy říkají ano. Francouzská vína můžete ochutnávat a stále doplňovat do svých číší dle libosti. Užijete si zde tak trochu jinou degustaci. 

Hradec Králové: Pink Roses Cafe

Na kávu s kamarádkami v Hradci Králové? Již sám název napovídá, že zde bude přítomna květinová výzdoba, u které vznikají krásné fotky. Užijete si královsky laděné posezení a dezerty zdobené tak, že neodoláte.

Praha: Selfie House Prague 

Tady se sice neobčerstvíte v pravém slova smyslu, ale dostanete se do té správné nálady a užijete si legrace o sto šest. Můžete si s kamarádkami nafotit mnoho fotek na sociální sítě nebo vytvořit skupinové snímky v balónkách či u stěny plné donutů. 

Tak kam to bude? 

Mohlo by vás zajímat