Úniková hra na míru v netradičním prostředí

Úniková hra na míru v netradičním prostředí

od admin

Přemýšlíte o netradičním dárku pro své přátele, rodinné příslušníky nebo kolegy z práce? Už Vás nebaví neosobní dárky v podobě láhve, bonboniéry či dokonce financí v obálce? Uvažujete o něčem speciálním? Pak využijte možnosti sestavení tématu venkovní únikové hry na přání.

Pokud máte zájem přizpůsobit téma únikové hry zájmům dané osoby, pak na míru Vašim nejtajnějším představám a přání připravíme poutavý příběh tématické venkovní únikové hry.

Fantazii se meze nekladou, a proto představu lze připravit individuální venkovní únikovou hru například jako část rozlučky se svobodou. 

Uvažujete o teambuildingu pro jednotky kolegů, desítky osob z určitého oddělení nebo stovky zaměstnanců z celé společnosti? Vyslechneme si Vás, připravíme návrh celého konceptu, sestavíme Vám venkovní únikové hry na klíč a zařídíme kompletní organizaci teambuldingové akce, podle příběhu, tématiky nebo filozofie Vaší společnosti. Venkovní únikovou hru Vám na zakázku vytvoříme téměř na jakémkoliv místě, s libovolnou tématikou, produktovým či firemním brandingem, i jinými specifiky. 

Jsme GetOutFun.com, jsme tu zkrátka pro Vás, pro osoby, které si chtějí užívat více, než jen tradiční zábavou! 

Mohlo by vás zajímat