Únikovka Tour de Beer, jedinečná zábava pro pivní gurmány. Otevíráme další město! 

Únikovka Tour de Beer, jedinečná zábava pro pivní gurmány. Otevíráme další město! 

od Kamila Spoustová

Tour de Beer. Zní to možná jako procházka po hospodách, při které má člověk příležitost pořádně se napít. V tom vám bránit nebudeme. Tour de Beer je však koncept, který má za cíl stmelit partu přátel a vykouzlit jedinečnou zábavu na celý večer. Přečtěte si, co je takhle pivní úniková hra zač.

Rozrůstáme se: Brno, Liberec, Pardubice, Praha 

Tour de Beer si nyní můžete zahrát ve třech městech, a to konkrétně v Praze, v Brně a v Pardubicích, od 1. 2. 2023 také v Liberci. Všechny venkovní únikové hry jsou v prodeji na našem webu. 

Venkovní únikovka v zimě? Ano! 

Tour de Beer je ideální hrou do zimních dní. Díky tomu, že se během hry zastavíte v několika podnicích, ze zimy strach mít nemusíte. 

Tour de Beer jako skvělá náplň (nejen) večera 

Venkovní únikové hry zařídí jedinečnou několikahodinovou zábavu. Můžete je využít jako překvapení v rámci firemního teambuildingu, darovat narozeninovému oslavenci nebo přiřadit jako část programu rozlučky se svobodu. 

Únikovka vás přenese do roku 2027, který není příliš přívětivý, neboť české obyvatele aktuálně sužuje tvrdá prohibice. S přáteli vás však přemohla chuť na naše pivního bohatství, a tak se vydáváte do utajených pivovarů, ve kterých se vám bílé pěny dostane. Vypátrat tyhle podniky však nebude tak jednoduché. Postupně musíte vyřešit rébusy, otevřít tajemné schránky a ještě se občas ohlídnete zpátky, neboť pověřenci kontrolujícího Ministerstva průmyslu jsou vám v patách. Zajímá vás, na jaké úkoly můžete při vaší cestě narazit? Mrkněte na naše sociální sítě, kde odhalujeme pár dalších detailů. 

Díky Tour de Beer objevíte známé i méně nápadné podniky, ve kterých se vám na základě vyřešení originální „překážky” odkryje další kus cesty. Obsluha v podnicích, do kterých vás zavedeme, je do hry zasvěcena a přichystána na naše hráče. Můžete se těšit na procházku plnou dobrodružství, kterou jen tak nezapomenete. Vyhraďte si pro hru více času, určitě se v některých podnicích budete chtít zdržet. Podaří se vám zdárně dojít do cíle? 

Varování: Po několika sklenkách začíná být to přemýšlení možná trochu obtížnější. 

Hledáte vánoční dárky na poslední chvíli? Tour de Beer patří mezi skvělé tipy na dárky nejen pro muže. Nezapomeňte, že se vám ke koupi již nyní otevírá úniková hra Liberec. 

Těšíme se na vás! 

Mohlo by vás zajímat