6 tipů na rande za špatného počasí!

6 tipů na rande za špatného počasí!

od Petra Kopřivová

Máte naplánovanou romantickou schůzku, ale venku zrovna prší? Nevadí, máme pro vás 5 tipů, kam jít na rande!

Celý týden svítí sluníčko a počasí je jako ze žurnálu, ale zrovna v den vaší schůzky začne pršet. Prekérní situace, která zkazila plány nejednomu zamilovanému páru. Nemusíte však schůzku rušit – láska nezná hranice, a tak vám přinášíme snadné řešení, jak si den užít i tak!

  1. Běžte do kina! Po dlouhé době trvající pandemii se sály kin znovu otevřely pro veřejnost a nabízí spoustu zajímavých filmů. Ať už si vyberete akční trhák či romantickou komedii, určitě oceníte čas strávený spolu a atmosféra promítacího sálu dodá tomuto zážitku bonusové body.
  2. Hezky se oblékněte a upravte a vyrazte do vaší oblíbené restaurace. Vaše drahá polovička jistě ocení, že ji berete do společnosti a dobrá večeře zakončená dezertem je jasný úspěch. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem a zpestření romantických chvilek dobrým jídlem zajisté napomůže k prohlubování vztahu a vzájemných citů.
  3. Nemáte hlad, ale ocenili byste šálek teplého čaje? Spousta měst má své čajovny, které zpravidla nabízí širokou škálu různých typů čajů. Čajovník je mistr ve svém oboru a z pomyslného obyčejného šálku čaje vám udělá nevšední zážitek, na který nezapomenete. Ať už zvolíte čaj bílý, zelený či úplně jiný, čajovník vám bude průvodem jeho chutí a pomůže vám nalézt to nejlepší.
  4. Dost už bylo sezení a jídla. Nejste žádní peciválové a chcete si zařádit ve vodě a na tobogánu? Vyrazte do bazénu. Sbalte plavky a ručníky a navštivte společně nejbližší bazén či akvapark. Vybijete zde energii plaváním, zabavíte se na tobogánech a skluzavkách a budete-li unavení, můžete relaxovat ve vířivce. Kryté bazény jsou ideálním místem na rande, pokud máte rádi zdravý pohyb a jste příznivci vodních radovánek.
  5. Ať už jste líní nikam chodit nebo nechcete utrácet peníze, společné chvilky můžete trávit i doma. Připravte si potřebné suroviny a nachystejte si drobné pohoštění a dobroty, můžete zkusit třeba domácí sušenky. Vyberte si dobrý film a udělejte si filmové odpoledne či večer. Pokud nechcete koukat na film, můžete vyzkoušet nějakou deskovou či počítačovou hru. Zapojíte hlavu a u toho se společně zabavíte. Zajisté oceníte pohodlí domácího prostředí a nemusíte si lámat hlavu s dopravou či financemi.
  6. Pokud chcete být originální, vezměte svou drahou polovičku na únikovou hru. Nasbíráte plusové body za kreativitu a zapojíte mozkové buňky. Společné řešení problémů a rébusů Vás zaručeně bude bavit a třeba únikovku zvládnete vyřešit v rekordním čase! Vyzkoušet můžete například únikovou hru Milionový závod v prostorách Národního technického muzea.

Nenechte přírodu, aby vám diktovala, kdy je správný čas na rande a romantiku! Přizpůsobte si schůzku podle svého vkusu a chuti. Než schůzku rušit kvůli počasí, zvolte raději alternativu v podobě rande uvnitř! Vnitřní schůzky můžou být stejně tak zábavné jako ty venkovní. Pokud trávíte čas s tou správnou osobou, zábavu si najdete vždy.

Mohlo by vás zajímat