Hra, která pomáhá: Představuje se vám únikovka Vyšehradská jízda jako produkt spolupráce s Nadací Jedličkova ústavu.

Hra, která pomáhá: Představuje se vám únikovka Vyšehradská jízda jako produkt spolupráce s Nadací Jedličkova ústavu.

od Kamila Spoustová

V rámci partnerství Get Out Fun a Nadace Jedličkova ústavu vznikla nová venkovní úniková hra, která spojuje zábavu a poznávání nových míst s dobrým skutkem v podobě finančního příspěvku. Hra vás přiměje vcítit se do situací, se kterými se běžně potýká člověk na vozíčku. 

Nadace Jedličkova ústavu zprostředkovává všestrannou pomoc dětem a mladým lidem s tělesným hendikepem. Poskytuje jim finanční a materiální prostředky, přispívá na kompenzační pomůcky a pomáhá se začleňováním do sfér běžného života. 

Přispívat Nadaci Jedličkova ústavu lze samozřejmě běžným způsobem prostřednictvím dárcovské SMS nebo platbou na transparentní účet. Nyní můžete však přispět i jinak. V rámci spolupráce Get Out Fun a Nadace Jedličkova ústavu vznikla totiž charitativní venkovní úniková hra nesoucí název Vyšehradská jízda.

Tato venkovní únikovka v Praze na Vyšehradě má hned několik funkcí. Tak jako tradiční únikové hry vás přiměje k přemýšlení a vyřešení mnohých rébusů. Procvičíte mozkové závity a skvěle se pobavíte. Zároveň  má hra informativní charakter, všem hráčům otevře oči a na krátký čas je ponoří do života lidí s hendikepem. Zjistíte, jak vypadá život z pohledu vozíčkáře. Možná jste si doposud ani neuvědomovali, jaký problém může člověku na vozíčku způsobit obyčejný obrubník. Neumíte si ani představit ten průšvih, když dojde k propíchnutí kola. A v neposlední řadě Vyšehradská jízda pomáhá! Zakoupením hry finančně přispějete přímo Nadaci Jedličkova ústavu.

Hra vás provede krásným okolím Vyšehradu a Jedličkova ústavu, cestou dlouhou tři kilometry. Je samozřejmě kompletně bezbariérová. 

Venkovní úniková hra Vyšehradská jízda je díky své lehké úrovni vhodná pro začínající hráče, kteří třeba s rébusy nemají ještě žádnou zkušenost. Zpestří den rodinám s dětmi. Zahrát si ji může jednotlivec nebo skupina, doporučujeme utvořit tým maximálně o osmi hráčích. 

Hru si můžete zakoupit přímo zde: https://www.getoutfun.com/hra/nadace-jedlickova-ustavu-vysehradska-jizda.

Užijte si zábavu, pomáhejte hrou a rozšiřte své obzory náhledem do úplně jiného života, do života vozíčkáře. 

Mohlo by vás zajímat