Naše nejzajímavější a nejoblíbenější únikové hry pro různé typy hráčů 

Naše nejzajímavější a nejoblíbenější únikové hry pro různé typy hráčů 

od Kamila Spoustová

Nevíte, jakou hrou potěšit své blízké nebo i sami sebe? Právě proto jsme připravili tento článek. Dáme vám tipy na únikové hry pro různorodé hráče. Kdy se hru vydáte hrát je v podstatě jen na vás, stačí myslet na to, že každá z her nese roční platnost ode dne jejího zakoupení. 

Pro gurmány, kteří si libují v posezeních u vína nebo piva

Určitě máte kolem sebe dosti přátel, kteří s vámi rádi zaskočí na skleničku. Tour de Wine jsme připravili pro všechny milovníky dobrého vína, kteří si chtějí zpestřit odpoledne a z tradičního večerního posezení rádi vytvoří neobyčejný zážitek. Hru Tour de Wine si můžete zahrát v Praze, v Brně a v Pardubicích. Čeká na vás detektivní příběh, který vás provede po několika známých i tajných barech či vinárnách, v nichž na vás čeká vždy nejméně jeden zapeklitý úkol. Podaří se vám vyluštit záhadu ztracené kamarádky? 

Pivní gurmáni nemohou zůstat pozadu, a proto je tu Tour de Beer, které si zahrajete opět ve všech třech výše zmíněných městech. Vaše cesta nepovede jinak než přes pivnice a hospody, ve kterých se můžete občerstvit nejen hladinkami. Pomůže vám osvěžující nápoj při řešení rébusů? Tyto hry můžete bez problémů hrát i v zimních měsících, neboť v podnicích se vždy zahřejete a je na vás, jak dlouho v každém z nich posedíte. 

Pro narozeninové oslavence, kteří milují dobrodružství

Chcete svým dětem zpestřit narozeninový den a zapojit do oslav partu jejich kamarádů nebo celou rodinu? S hrou Hledání narozeninového pokladu se vám to podaří samo. Tahle únikovka se skládá z 10 QR kódů, které můžete rozmístit úplně kdekoliv, tj. v parku, na zahradě a třeba i u vás doma. Děti postupně sbírají kódy a plní úkoly. Hra vrcholí hledáním tajemného narozeninového pokladu, který ukryjete třeba do staré truhlice. Máme variantu pro holky i pro kluky!

Pro milovníky výletů a objevování nových míst

Pokud jste si již prohlíželi naši nabídku her, jistě víte, že lokalit, na kterých si můžete zahrát speciální venkovní únikovku přímo na míru danému místu, je mnoho. Hry jsou rozděleny podle měst, snadno se v nabídce zorientujete. Pokud máte v plánu zahrát si hru třeba už v době vánoční pohody a rádi také čerpáte sváteční náladu, vydejte se do centra Prahy a vsaďte na hru Záhada korunovačních klenotů, se kterou se podíváte třeba na Staroměstské náměstí. Dále vás hra povede až na Pražský hrad. Pozor, chce to teplé oblečení, ale jistě vás zahřeje i svařený nápoj, na který se můžete cestou zastavit. 

Pro rodiny s dětmi, které rádi navštěvují zoo

Méně tradiční prohlídka zoo s únikovou hrou, která trasu promyslí za vás? Pak je tu hra Za lachtany přes celý světv Zoo Lešná nebo hra Noemova archa v Zoo Praha. Užijte si chvíle rodinné pohody a udělejte radost svým dětem.

Pro ty, kteří nikdy nemají dost

Věděli jste, že nabízíme také hry na pokračování? Láká-li vás delší forma zábavy a příběh, od kterého se nebudete chtít odtrhnout, pak vám doporučíme hru Tajemný podezřelý. Na konci první části hry odemknete druhou herní část, kterou si můžete zakoupit a zahrát klidně i s odstupem času.

Pro ty, kteří se nemohou rozhodnout

Stále si nemůžete vybrat, zvlášť pokud chcete obdarovat někoho ze svých blízkých? Pak pro vás máme řešení v podobě univerzálního voucheru, který můžete zakoupit ZDETento poukaz je možné uplatit 12 měsíců od jeho zakoupení. 

A tady najdete kompletní nabídku našich her: 

Mohlo by vás zajímat