Noční úniková hra aneb ve tmě za dobrodružstvím

Noční úniková hra aneb ve tmě za dobrodružstvím

od Kamila Spoustová
Hry, které můžete hrát v noci

Moc rádi s vámi sdílíme tipy, kam na výlet. Dnes tomu nebude jinak, avšak představíme vám o trochu více speciální únikové hry, a to ty, které si můžete zahrát i ve tmě. Noční bojovka je ojedinělý zážitek, na který se jen tak nezapomíná. Vydejte se s námi na místa, která v noci podléhají speciální atmosféře. Dozvíte se, kam v noci v Praze, v Brně i ve Dvoře Králové. 

TAJEMNÝ PODEZŘELÝ 

Úniková hra je dvoudílná, umožňuje tak hráčům dvojnásobný zážitek v centru města. Část hry odehrajete obvykle v kratším čase, než je u klasických únikovek zvykem, pro noční dobrodružství je takový časový rozsah ideální.

Oba díly si můžete zahrát v Praze i v Brně. Hra vás provede tajemnými uličkami, stanete se členem týmu detektivů a svými kroky se budete neustále dostávat blíž a blíž k odhalení tajemství neobjasněné smrti a záhadného kufříku.

Hry, které můžete hrát v noci

LOVCI DUCHŮ

Venkovní úniková hra Lovci duchů na vás čeká v Praze (Stromovka nebo Klánovický les) a také ve Dvoře Králové.

Hry ze série Lovci duchů na sebe nijak nenavazují, každá z únikovek má svůj příběh. Tematicky se, jak už název napovídá, příběh točí kolem duchů. Dovolí míra vaší odvahy vydat se s partou do lesa? Věřte, že tenhle výlet si dlouho budete pamatovat. 

Hry, které můžete hrát v noci

Co s sebou na noční únikové hry? 

  • Mobil a powerbanku

To platí samozřejmě u všech našich her. Na mobilu spouštíte a hrajete celou únikovou hru, pokud se vám telefon rychleji vybíjí, je lepší vybavit se powerbankou.

  • Svítilny 

Ideálně každý z hráčů by měl mít čelovku nebo baterku, ať hezky vidíte na cestu a rozpoznáte všechny důležité indicie. 

  • Teplé oblečení

Nezapomeňte, že v noci pěkně přituhuje, a to i v letních měsících. Vezměte si s sebou alespoň jednu vrstvu navíc. 

  • Krapet odvahy a dobrodružného ducha

Všechny únikovky můžete samozřejmě vyrazit hrát i za světla. Hry ve tmě vám možná dají zabrat, ale o to více si je užijete. Nemusíte se bát, pokud budete vybaveni baterkami, jistě zdárně dojdete do cíle. Troufnete si na noční výzvu? 

Mohlo by vás zajímat